• Genel

Modele mobila pal melaminat

Mobila la comanda, Cu design modern, este cel mai adesea executata DIN PAL sau MDF, de aceea ne vom concentra atentia asupra acestor materiale si a dérivatelor Lor. PROIECTARE 3D · Les CONSULTANȚĂ · L`EXECUȚIE · TRANSPORT MONTAJ suntem atenți la fiecare amănunt, pentru a oferi clienților un produs finit de calitate, Care să corespundă cu precizie cerințelor DVS. Atât în CEEA CE privește exigența estetică, Cât și CEA funcțională. Prin zapewniania acestor Valori, Societatea noastră dorește îmbunătățirea Permanentă a relațiilor cu clienții. Nu în ultimul rând, acordăm maximă atenție la toată Gama de servicii oferite de Societatea Johanes Qualitat DIN Cluj-Napoca: Culori corpuri și uși PAL. PAL-UL melaminat este Unul din materialele la modĂ pentru construcția de mobilier. Este folosit Atât singur Cât și în combinație cu MDF-UL pentru a creea un rezultat PE măsurea exigențelor clienților. Dar de fapt ce reprezintă PAL-UL? Suntem o firmă care ne-am înființat în anul 2006. Suntem în continuă creștere și dezvoltare, AM, AM, şi avem rezultate și colaborări Frumoase și suntem încrezători în rezultatele DIN următorii Ani. Până în anul 2009 am lucrat doar pentru Intern, DIN anul 2009 am început să ne extériorizăm proiectele, astfel, în prezent, ne mândrim cu lucrări pentru extern, precum Franța, Germania, Belgia. SERVICII DEBITARE, CĂNTUIRE, GĂURIRE BALAMALE, CNC schimbarile bruste si Extreme de temperatura si umiditate pot Duce la détériarea lemnului. Lemnul Natural ofera estetica, eleganta si frumusete inegalabile. Dat fiind caracterul Natural, aspectele precum existenta nodurilor néglige sau ascunse, variatiile de culoare si de Fibra, nu afecteaza integritatea structurala a lemnului.

De aceea, fiecare PIESA in parte este UNICA. Pentru a putea să vă oferim produse de CEA mai înaltă calitate, la prețuri Competitive, colaborăm cu furnizori de prestigiu Internațional: costul unui mobilier produs DIN MDF, fie mat fie Lucios, este mai ridicat decat cel al unui mobilier fabricat DIN PAL melaminat, Date fiind rezistenta mai mare, posibilitatea de profilare si Tratamentul cu lacuri speciale, acrilice, prin care Trece mobilierul in faza de finisare finala. Furnirul este un strat foarte subtire de lemn (1 mm sau chiar mai Poutine) care se aplica cu ajutorul unui adeziv peste placile cu baza lemnoasa (atat peste PAL, cat si peste MDF). Dupa uscarea adezivului, suprafata se baituieste si se lacuieste. PAL-UL poate fi utilizat Atât în mobilierul pentru casă (corpuri de bucătărie, dulapuri pentru dortoirs, Paturi, dulapuri pentru Băi, biblioteci etc.), Cât și pentru mobilier de birou (birouri, recepții, de ședință/conferință, dulapuri de birou etc.) și spații comerciale. Lemnul stratificat este un Material contemporan, de înaltă calitate ce maximizeaza proprietatile lemnului Traditional si elimina in totalitate micile imperfectiuni ale acestuia, pastrand in acelasi timp calitatile Naturale ALE lemnului masiv: respiratie, Caldura, noblete. România, Cluj-Napoca, 400464, Str. Madách Imre Nr.

53/2 Superioritatea lemnului stratificat este dovedita nu numai de eleganta ci si de rezistenta lemnului in timp. Mobilierul DIN PAL melaminat fata de celelalte materiale (MDF, lemn masiv, lemn stratificat) sont un pret accesibil si se adreseaza in Special amenajarilor moderne, in Linii si forme simple.

Sipariş Formu:

Benzer Ürünler...